BLAU TURQUESA

BLAU TURQUESA
Marina Rubio i Martori
Ed. La Galera
Col.lecció Corsaris
Any de publicació: 1997
Núm de pàgines: 89
SINOPSIS:
L’Albert acaba de descobrir que té sida. La seva vida, que no serà llarga, ha canviat de manera radical. El que ell no sap és que encara canviarà més… tot just quan coneixi l’Ina, una noia capaç de parlar molt clar, de portar l’amor al límit de la vida.
HISTÒRIA DEL LLIBRE:
Vaig escriure la història de l’Al i la Ina quan tenia 17 anys. A classe de filosofia. I no perquè no m’agradés la classe, sino perquè s’hi estava tranquil. El vaig escriure en una llibreta mida A5 de quadrícula i la vaig dedicar als meus companys de taula amb la dedicatòria textual: “perquè mentre jo escrivia, ells prenien els apunts”. La meva mare el va enviar a alguna editorial i va respondre la Galera. La meva fada padrina, la Laura Espot, aleshores coordinadora d’edicions de La Galera, em va dir que era una història que arribava molt. La vaig publicar amb 19 anys acabats de fer i la va presentar el societat l’Esteve Pujol i Pons, l’ex-director de la meva escola d’infantesa (ara tancada), el Bell-lloc, a la llibreria La Gralla de Granollers. Va ser l’inici de tot plegat. La dedicatòria es va canviar al veure la llum i va ser l’impuls definitiu per decidir que això de les lletre m’agradava. Blau Turquesa és la meva història més tendre, més senzilla.
LA FRASE QUE OBRE EL LLIBRE:
“Els ulls són cecs, cal cercar amb el cor”, de Saint-Exupery, del Petit Príncep.
LA MEVA FRASE PREFERIDA DEL LLIBRE:
“Jo, de petita vaig tenir galteres. Alguna cosa més?”.
M’AGRADA PER:
Pel mar, sempre tant present… per la tendresa, per la senzillesa, per la veritat de que cal viure el moment, per la Ina.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s