EL CEL DE LISBOA

EL CEL DE LISBOA
Marina Rubio i Martori
Ed. La Galera Col.lecció Polissons
Any de publicació: 1999
Núm de pàgines: 146
SINOPSIS: Fa tres anys que en Sergi i l’Alba es van veure per últim cop a Lisboa. Ell no ha deixat de pensar en ella i ha decidit escriure-li una carta. Hi buidarà el cor. Li vol explicar tot el que va sentir quan es van conèixer, quan es van retrobar i ara que es troba tan sol. Li vol explicar que mai podrà oblidar tot l’amor i tot l’odi que van viure sota el cel de Lisboa.
HISTÒRIA DEL LLIBRE: Hi ha llibres més personals que d’altres i més romàtics que d’altres. Aquest és força de lo primer i molt de lo segon. És una novel.la que encara ara, quan rellegeixo el final, em puja per l’espinada una corrent elèctrica especial que em fa estremir. Res, coses meves! Sigui com sigui, va sortir publicat només dos mesos després de Crims del Desig i no va córrer massa bona sort. És el meu llibre menys venut, potser també perquè és molt personal i molt ensucrat. A mi, de tant en tant, quan em sento nostàlgica m’agrada rellegir-lo.
LA FRASE QUE OBRE EL LLIBRE: “Si no agafes l’avió i marxes amb ell, te’n penediràs. Potser ara no, potser demà tampoc, però si més endavant… i per tota la vida. – I el nostre amor? – Sempre tindrem París” Rick i Ilsa a Casablanca. (si és que ja us ho deia… és un llibre molt personal!)
LA MEVA FRASE PREFERIDA DEL LLIBRE: La primera! Diu: “T’escric. Ja ho veus…, faig el que vaig prometre que no faria mai…, torno a a aparèixer a la teva vida, torno a perseguir-te. No et puc oblidar.
M’AGRADA PER: Per LISBOA, pel que significa. Perquè és la tercera i el tres és un número maco.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s